'PSV heeft derde aanwinst binnen en legt driejarig contract klaar'

31 mei 2021, 23:18

PSV roert zich behoorlijk op de transfermarkt. De Eindhovenaren legden onlangs al Joël Drommel en André Ramalho vast en hebben de derde aanwinst al klaar staan achter de coulissen. Back Phillipp Mwene is hard op weg om te tekenen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de back rond is met de club. De Oostenrijker komt transfervrij over van FSV Mainz 05 en tekent voor drie seizoenen. Het ED verwacht dat Mwene dinsdag al gepresenteerd wordt in Eindhoven, waar hij back-up zal zijn als vleugelverdediger. Voordeel van hem is dat hij op zowel de linksbackpositie als op rechts uit de voeten kan.

Zeker is dat Mwene niet de laatste versterking is in Eindhoven. 'Daarmee zit het werk van technisch manager John de Jong er nog lang niet op. Komende zomer doet hij nog meerdere aankopen en zullen nog de nodige spelers vertrekken, waarbij ook het aanstaande EK de timing kan bepalen', schrijft de krant.

PSV werd ook al in verband gebracht met onder meer Luuk de Jong. Hij speelt nog bij Sevilla en moet de absolute klapper worden van de transferperiode. Het is echter nog zeer twijfelachtig of die deal rond gaat komen. PSV heeft deze zomer door een kapitaalinjectie meer stootkracht en kan zich dus behoorlijk roeren op de markt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen