Messi vreemde eend in de bijt in sterrenteam Champions League

1 juni 2021, 09:16

De UEFA heeft maandagavond de sterrenselectie van het voorbije seizoen in de Champions League gepresenteerd. Chelsea en Manchester City domineren de 23-koppige selectie, al bestaat de aanval louter uit spelers die afgelopen zaterdag niet in de finale stonden. Een van hen is Lionel Messi.

Chelsea, de winnaar van de Champions League, is met zeven spelers hofleverancier. Édouard Mendy, César Azpilicueta, Antonio Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mason Mount en Ngolo Kanté hebben het team gehaald. Verliezend finalist levert vijf spelers: Ederson, Rúben Dias, Kevin De Bruyne, Ilkay Gündogan en Phil Foden.

Bijna alle spelers van de sterrenselectie hebben in elk geval in de halve finale gestaan. Er is een aantal uitzonderingen. Zo heeft een panel van specialisten Sérgio Oliveira in het team opgenomen. De middenvelder maakte dit seizoen vijf doelpunten in de Champions League en schopte hij het met FC Porto tot de kwartfinale.

Er zijn nog twee andere spelers die strandden in de kwartfinale, maar wel deel uitmaken van de sterrenselectie: Erling Haaland (Borussia Dortmund) en Lionel Messi (FC Barcelona). Het Noorse fenomeen werd met tien doelpunten de topscorer van het toernooi, terwijl Messi vijf keer scoorde en vier assists gaf. Voor zijn eeuwige rivaal, Cristiano Ronaldo (vier doelpunten, twee assists) is geen plek in de sterrenselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen