Leipzig wil niets weten van Ajax-rentree Brobbey

31 mei 2021, 18:16

Ondanks dat Brian Brobbey onlangs bij RB Leipzig tekende, koesterde Ajax nog enige hoop om hem komend seizoen toch nog onder contract te hebben. De Amsterdammers droomden er hardop over om de jonge spits weer terug te halen, maar volgens zijn nieuwe werkgever is dat geen optie.

Die geruchten kwamen de wereld in nadat gemeld werd dat Brobbey twijfels zou hebben gehad over zijn transfer. Trainer Julian Nagelsmann en directeur Markus Krösche haalden de spits naar Duitsland, maar vertrokken vervolgens allebei. Daar was Brobbey naar verluidt niet blij mee, waardoor hij mogelijk toch ook bij Ajax had willen blijven.

Ajax bekeek daarna de opties om hem toch aan boord te houden, maar kan zich de moeite besparen om er echt werk van te maken. "Trainer Jesse Marsch heeft meerdere keren met hem gesproken. We kijken uit naar hem, want hij is een speler die perfect bij ons past en ook bij onze nieuwe coach. We zijn helemaal ontspannen over het onderwerp, de contracten zijn getekend", zegt de CEO van Leipzig tegen Sportbuzzer.

Hij maakt er zelfs een grapje over. "Ik heb nog gecontroleerd of ik misschien ergens ben vergeten een handtekening te zetten, maar dat is niet het geval. Brian maakt komend seizoen deel uit van RB Leipzig." De negentienjarige Brobbey heeft voor vier jaar getekend in Leipzig.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen