Malacia en Kadioglu starten tegen ijzersterk Frankrijk

31 mei 2021, 16:53   Bijgewerkt: 31 mei 2021, 17:03

De opstelling van Jong Oranje voor de kwartfinale tegen Jong Frankrijk is bekend. Erwin van de Looi kiest er zoals al aangekondigd voor om in het doel de voorkeur te geven aan Justin Bijlow boven Kjell Scherpen. Er zijn meer wijzigingen te ontdekken in het team voor het EK-duel van 18.00 uur.

Opvallend is verder dat Tyrell Malacia als linksback de voorkeur krijgt boven Mitchel Bakker, die daar tijdens de groepsfase speelde. Verder is het noemenswaardig dat Ferdi Kadioglu in de basis stelt en dat Dani de Wit als controleur speelt, naast Abdou Harroui. De Wit draagt de aanvoerdersband bij Jong Oranje, dat met Myron Boadu en Justin Kluivert als spitsen begint. Calvin Stengs opereert vanaf rechts. Jordan Teze krijgt als rechtsback de voorkeur boven Devyne Rensch.

Jong Frankrijk wordt als favoriet gezien voor het duel met Jong Oranje en dat is niet vreemd gezien de ijzersterke opstelling van de Fransen. Achterin staat het centrale duo met Dayot Upamecano en Ibrahim Konaté van RB Leipzig zeer sterk. Op het middenveld staan onder meer Boubakary Soumaré, controleur van kampioen Lille, en Houssem Aouar van Olympique Lyon. Ook voorin loopt Frankrijk over van kwaliteit, met Mousa Diaby (Bayer Leverkusen), Odsonne Édouard (Celtic) en Jonathan Ikoné (Lille).

Opstellingen

Jong Oranje: Bijlow; Teze, Schuurs, Botman, Malacia; De Wit, Harroui, Kadioglu; Stengs, Boadu, Kluivert.

Jong Frankrijk: Meslier; Dagba, Upamecano, Konaté, Maouassa; Tchouameni, Soumaré, Aouar; Diaby, Édouard, Ikoné.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen