Antony duikt opvallend genoeg op bij voorselectie Brazilië O23

31 mei 2021, 13:44

Antony reist met de voorselectie van de Braziliaanse Olympische ploeg af naar Servië. Op Servische bodem bereidt Brazilië zich voor op de Olympische Spelen in Tokio. De aanwezigheid van de 21-jarige Antony is opvallend, omdat Ajax geen spelers wil afstaan.

Volgens Ajax Showtime heeft Antony zich op eigen verzoek aangesloten bij de Olympische ploeg. De Seleção O23 arriveert maandag in Servië, waar het in hoofdstad Belgrado later deze week twee oefenwedstrijden speelt. Daarna volgt de bekendmaking van de definitieve selectie voor de Olympische Spelen in Tokio.

Waarschijnlijk dat Antony ontbreekt in die definitieve selectie. Eerder deze maand besloot Ajax geen basisspelers af te staan voor de Spelen. De Amsterdammers zijn ook niet verplicht dit te doen. De finale van het toernooi wordt gespeeld op 7 augustus en dat daags voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Een week later gaat de Eredivisie al van start.

Bovendien is de kans groot dat er bij terugkomst uit Tokio nog een verplichte quarantaine moet plaatsvinden, wat het inpassen van Antony en mogelijk Martínez niet bepaald makkelijker zal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen