'AZ gaat langer door met Clasie en hoopt op Martins Indi'

31 mei 2021, 12:48

Jordy Clasie blijft speler van AZ. De 29-jarige middenvelder staat op het punt zijn aflopende verbintenis in Alkmaar te verlengen. Beide partijen hebben hierover een akkoord bereikt. AZ hoopt daarnaast ook Bruno Martins Indi langer aan zich te binden.

Dat meldt Voetbal International. Volgens het weekblad tekent Clasie voor drie seizoenen. Zijn aflopende verbintenis bevatte al een optie voor een extra seizoen. Clasie kwam twee jaar geleden over van Southampton. Tot dusver speelde hij 43 officiële duels voor de Alkmaarders. Afgelopen seizoen kwam hij door blessureleed slechts elf wedstrijden in actie. Tijdens het seizoensslot maakte hij zijn rentree.

Gedurende het blessureleed raakte Clasie nog in opspraak. Hij werd geschorst vanwege gokken op wedstrijden in het betaald voetbal. Clasie verklaarde dat zijn buurjongen gebruik had gemaakt van zijn account.

Lees ook: Clasie wil weinig kwijt over schorsing voor gokpraktijken

Martins Indi

Naast Clasie wil AZ ook langer door met Martins Indi. De 29-jarige verdediger werd afgelopen seizoen gehuurd van Stoke City, waar hij nog over een eenjarige verbintenis beschikt. Volgens VI keert Martins Indi eerst terug naar Engeland, maar wil AZ hem later deze zomer alsnog vastleggen. De mandekker kwam tot 33 optredens voor AZ.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen