Wijnaldum gaat transfervrij vertrek later nog eens uitleggen

31 mei 2021, 11:29   Bijgewerkt: 31 mei 2021, 11:37

Georginio Wijnaldum snapt de vraagtekens achter zijn vertrek bij Liverpool. De dertigjarige middenvelder vertrekt transfervrij van Anfield. Alles wijst erop dat de Rotterdammer zijn carrière vervolgt bij FC Barcelona. "Ik ga dat nog wel eens uitleggen, maar het is niet zo dat het alleen van mij afkomt", zegt Wijnaldum over het afscheid bij Liverpool.

Het vertrek van Wijnaldum laat de wenkbrauwen fronsen. "Ik heb niet voor niets besloten om geen nieuw contract te tekenen", aldus Wijnaldum tegenover het ANP. "Ik heb het mijn ploeggenoten van Liverpool wel uitgelegd. Zij begrijpen me helemaal."

Wijnaldum kende een succesvolle periode bij Liverpool. Hij won de Engelse titel, de Champions League, het WK voor clubs en de Europese Super Cup. Bij het afscheid van vorige week noemde Jürgen Klopp de oud-speler van Feyenoord en PSV een legende. Wijnaldum: "Ik werd best emotioneel van die woorden. Van lang niet alle spelers bij Liverpool wordt op zo'n manier afscheid genomen."

Lees ook: Lachende Wijnaldum wil Barça-transfer niet bevestigen

Over zijn toekomst wil Wijnaldum nog niet te veel kwijt, hoewel alles erop wijst dat hij naar FC Barcelona verkast. Zijn zaakwaarnemer werd afgelopen week gespot in de Catalaanse stad. "Dus ik kan moeilijk ontkennen dat er contacten zijn. Ik ben eind volgende maand transfervrij en dat kan voor clubs interessant zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen