Martens pakt weer zilverwerk en vervult wederom hoofdrol

30 mei 2021, 22:50

Het seizoen 2020/2021 is een doorslaand succes geworden voor Lieke Martens en FC Barcelona. De Nederlandse buitenspeelster legde met haar club zondag ook beslag op de Spaanse beker, door met 4-2 te winnen van Levante.

Martens stond in de basis en was belangrijk voor de topclub. Ze gaf na vijf minuten de assist op Patricia Guijarro, die de 1-0 maakte. Barcelona liep daarna verder uit door goals van Alèxia Putellas en Marta Torrejón. Bij beide goals gaf Martens de assist, wat betekende dat ze halverwege een hattrick aan assists te pakken had.

Na de pauze nam Barcelona wat gas terug en kreeg Levante de kans om terug te komen in de eindstrijd. Alba Redondo en Estefania Banini maakten het weer spannend door met doelpunten voor een 3-2 stand te zorgen, maar Putellas nam vervolgens de spanning weer weg door te scoren voor Barcelona: 4-2.

Bij Martens en haar ploeggenoten kon de champagne dus weer ontkurkt worden. De treble is namelijk een feit, omdat eerder ook al La Liga en de Champions League worden gewonnen. In de Champions League-finale tegen Chelsea speelde Martens ook een absolute hoofdrol, net als vanavond dus in de bekerfinale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen