RKC zoekt nieuwe trainer: "De telefoon staat roodgloeiend"

30 mei 2021, 21:08

Door het vertrek van Fred Grim naar Willem II staat RKC Waalwijk voor een lastige klus. De Eredivisie-club moet namelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Kandidaten zijn er genoeg, zegt Frank van Mosselveld.

Er zijn genoeg trainers die graag aan het werk willen bij RKC, zegt hij tegen ESPN. "Vanaf vandaag staat de telefoon roodgloeiend. We gaan een trainer zoeken die past bij onze missie en dat is spelers en de organisatie ontwikkelen. Dat profiel hebben we in ons hoofd, daar gaan we de juiste trainer bij zoeken", zegt Van Mosselveld. Hij laat tevens weten dat Sander Duits waarschijnlijk onderdeel gaat worden van de technische staf.

Het vertrek van Grim naar Willem II kwam voor de directeur niet per se als een verrassing. "Het was al duidelijk dat hij er goed opstond in Nederland en dat hij ambitie had om een stap hogerop te maken", aldus Van Mosselveld. "Wij zijn een club waar spelers zich ontwikkelen, maar ook waar trainers zich ontwikkelen. Ik zie het als een compliment dat onze hoofdtrainer zo'n mooie stap kan maken."

Uiteraard had hij liever gezien dat Grim was gebleven. "Natuurlijk is het jammer, we hebben drie hele mooie jaren gehad. Anderzijds biedt het ook de kans om wisselingen door te voeren", zegt de beleidsbepaler van RKC, dat afgelopen seizoen als vijftiende eindigde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen