Kritiek op uitstapje Haaland: "Heeft 6428 coronatests gehad"

30 mei 2021, 19:18

Ook tijdens zijn vakantie heeft Erling Haaland de krantenkoppen gehaald in Noorwegen en daarbuiten. De topschutter van Borussia Dortmund is met de Noorse selectie op vakantie in Spanje en werd gespot in het nachtleven in Marbella. Dat zorgde voor kritiek, maar bondscoach Ståle Solbakken tempert de onrust.

De bondscoach staat achter de speler, zo heeft hij aangegeven. "Hij is een jonge speler die al lange tijd op een zeer hoog niveau en onder zeer grote druk speelt. Hij heeft alle coronaprotocollen altijd gerespecteerd en heeft 6428 negatieve tests gehad", sprak de trainer.

"Het moet toegestaan zijn om onder verantwoorde omstandigheden een beetje stoom af te blazen, zonder dat het meteen een issue wordt. Hij is gemotiveerd, traint goed en is niet besmet met het coronavirus." Noorwegen is er komende zomer overigens niet bij op het EK, omdat het zich niet wist te kwalificeren.

Noorwegen speelt in juni twee oefenwedstrijden, tegen Luxemburg en Griekenland. In de WK-kwalificatie is het land overigens ingedeeld met onder meer Nederland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen