Emmen winkelt opnieuw in Groningen, eerste aanwinst binnen

30 mei 2021, 13:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie binnen. De degradant pikt Oussama El Azzouzi op bij de beloftenploeg van FC Groningen. De twintigjarige EL Azzouzi tekent en contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. 

El Azzouzi speelde in de jeugd van Vitesse en amateurclub DOVO, voordat hij in 2018 naar FC Groningen verkaste. Daar wachtte hij drie jaar zonder resultaat op zijn debuut, waardoor hij voor een overstap naar FC Emmen kiest. De jonge middenvelder hoopt bij het onlangs naar de Keuken Kampioen Divisie teruggekeerde Emmen zijn doorbraak in het profvoetbal het laatste zetje te geven.

"FC Emmen heeft in de afgelopen drie jaar aan heel Nederland laten zien wat voor club het is", laat El Azzouzi weten op de clubwebsite van de Emmenaren. "Het is een warme club met enorm trouwe supporters. Ik hoop dat het hier komend seizoen net zo vol zit als voorheen, ik kijk er echt naar uit om hier de volle honderd procent te geven." Dat zal hij moeten doen op het tweede niveau. Emmen leek degradatie na een opmars te voltooien, maar in de halve finale van de play-offs was NAC Breda te sterk.

FC Emmen deed in het verleden al regelmatig zaken met de bijna-buurclub. Eerder bewandelden ook onder meer Glenn Bijl, Keziah Veendorp, Robbert de Vos en Nick Bakker die weg.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen