'Spetterende ruil op komst: Ronaldo voor Pogba?'

30 mei 2021, 10:17

Manchester United hoopt zich komende zomer te versterken met Cristiano Ronaldo. De 36-jarige aanvaller, die zijn doorbraak in de internationale top beleefde in Manchester, mag volgens de laatste geruchten vertrekken bij Juventus.

Manchester United zou bereid zijn Paul Pogba als ruilmiddel aan te bieden. De 28-jarige middenvelder maakte in 2016 voor een toenmalig recordbedrag van 105 miljoen euro de overstap van Juventus naar Manchester United. Daar is hij al jarenlang basisspeler, maar toch is er vaak kritiek op zijn inbreng. De Fransman kampt bovendien al jaren met blessures.

Voor United moet de komst van Ronaldo het laatste zetje geven richting de Engelse landstitel. De Portugees speelde tussen 2003 en 2009 in de Premier League namens Manchester United, waar hij driemaal landskampioen werd en in 2008 de Champions League won. In datzelfde jaar kroonde hij zich tot beste speler én topscorer van de Premier League.

Ronaldo pakte dit seizoen de Italiaanse topscorerstitel, maar lijkt te willen vertrekken uit de Serie A. Naar verluidt zijn ook andere topclubs als Paris Saint-Germain geïnteresseerd in zijn diensten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen