Met corona besmette Cillessen vierde feest met NEC-fans

29 mei 2021, 11:22   Bijgewerkt: 29 mei 2021, 15:42

De KNVB maakte vrijdag bekend dat Jasper Cillessen het trainingskamp van het Nederlands elftal in Portugal mist omdat hij positief heeft getest op het coronavirus. Een paar dagen daarvoor was de 32-jarige doelman nog aanwezig op het promotiefeest van NEC. De Nederlandse voetbalbond stelt dat Cillessen niet noodzakelijk daar besmet is geraakt.

Omroep Gelderland schrijft dat Cillessen zondag, daags voor de eerste training van Oranje richting het EK, zich tussen tientallen mensen begaf. De doelman van Valencia vierde het promotiefeest van zijn oude club NEC, dat volgend seizoen terugkeert in de Eredivisie. De timing van het bezoek aan een dergelijk feest kan opmerkelijk worden genoemd.

Maar of Cillessen tijdens het feest het coronavirus heeft opgelopen, is niet bekend. "Later in de week hoorde hij van de besmettingen van enkele ploeggenoten bij Valencia. Toen heeft Jasper zichzelf laten testen en bleek ook hij positief", laat een woordvoerder van de KNVB. Naast Cillessen zijn ook Thierry Correia, Gonçalo Guedes en Maxi Gómez van Valencia besmet.

Cillessen is er niet bij als het Nederlands elftal zaterdag afreist naar Portugal voor het trainingskamp. De doelman mist daardoor een van de twee oefeninterlands richting het EK. Tegen Schotland, volgende week woensdag, is hij niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen