'Goaltjesdief Mühren hakt knoop door en vertrekt bij SC Cambuur'

28 mei 2021, 22:57

Robert Mühren (32) werd in de afgelopen weken gelinkt aan onder andere FC Utrecht, FC Twente, NAC Breda én aan een langer verblijf bij SC Cambuur, maar het heeft er alle schijn van dat de goaltjesdief terugkeert naar FC Volendam. De ervaren spits zou zaterdag al worden gepresenteerd bij de club van Wim Jonk, die daarmee een belangrijke pion voor het komende seizoen binnen heeft.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde twitteraccount Volendam Inside. In het verleden was dat account al een paar keer goed op de hoogte bij FC Volendam-transfers en spotte vrijdag de aanvaller in zijn geboortedorp, waar hij zijn voetballoopbaan begon en dus lijkt terug te keren. Omdat zijn contract afliep bij Zulte Waregem kon hij transfervrij kiezen en was hij niet gebonden aan clubs die zijn afkoopsom konden betalen.

Mühren, die in de afgelopen twee seizoenen ontzettend veel indruk maakte in de Eerste Divisie bij SC Cambuur, had veel meer opties dan Volendam alleen, maar kiest voor een terugkeer in het dorp waar hij ook veel familie heeft wonen en zelf ook nog altijd woont. Daarmee wijst hij andere, ook meer lucratieve avonturen, af en blijft hij dus in de komende seizoenen actief in de Eerste Divisie, ondanks de promotie met SC Cambuur. 

Lees ook: Doelpuntenmachine Mühren krijgt eer die hem toekomt

De spits, die na Volendam ook actief was bij AZ, Sparta Rotterdam, NAC Breda en deus SC Cambuur, gaf aan een keuze op gevoel te gaan maken en lijkt woord te houden. Voor Henk de Jong en Foeke Booy, de technische eindverantwoordelijken in Leeuwarden, is het wel een forse domper: zij moeten op zoek naar een nieuwe spits voor in de Eredivisie. Eerder deze week maakte verdediger Marco Tol nog de omgekeerde overstap van Volendam naar Leeuwarden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen