De genomineerden zijn bekend: wie wint de Rinus Michels Award?

28 mei 2021, 15:43

De nominaties voor de Rinus Michels Award zijn bekend. Erik ten Hag (Ajax), Sjors Ultee (Fortuna Sittard), Fred Grim (RKC Waalwijk), Henk Fraser (Sparta Rotterdam) en Thomas Letsch (Vitesse) maken kans om verkozen te worden tot beste trainer van het seizoen in de Eredivisie.

Dat maakt vakvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) bekend. Alle hoofdtrainers uit het betaald voetbal bepalen wie met de Rinus Michel Award aan de haal gaat. De prijs werd in het voorgaande, afgebroken corona-seizoen niet uitgereikt. Op maandag 9 augustus wordt de winnaar bekendgemaakt.

Het kan voor Ten Hag de derde keer in zijn loopbaan worden dat hij verkozen wordt tot trainer van het jaar. Dat gebeurde eerder in 2016, toen hij in dienst van FC Utrecht was, en in 2019, als trainer van Ajax. Dit seizoen legde Ten Hag met de Amsterdamse club beslag op zowel de landstitel als de KNVB Beker.

Zoals gebruikelijk zal ook een trainer uit de Eerste Divisie een Rinus Michels Award winnen. De prijs gaat dit seizoen naar een coach die zijn club naar de Eredivisie leidde: Henk de Jong (SC Cambuur), Kees van Wonderen (Go Ahead Eagles) of Rogier Meijer (NEC).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen