Damián van der Vaart treedt op verjaardag in voetsporen vader

28 mei 2021, 14:03

Het is in meerdere opzichten een mooie dag voor Damián van der Vaart. De zoon van voormalig middenvelder Rafael van der Vaart viert vandaag zijn vijftiende verjaardag en heeft bovendien zijn eerste contract getekend. Het Deense Esbjerg fB heeft hem voor twee jaar vastgelegd.

"Dit is een grote dag voor mij", reageert Van der Vaart junior op de website van de Deense club. "Ik ben erg blij dat ik een contract bij Esbjerg heb getekend. Ik voel me hier fantastisch in Esbjerg en bij de club, waar ik word omringd door goede teamgenoten en trainers. Het is de perfecte omgeving om me in te ontwikkelen."

Lars Vind van Esbjerg ziet een mooie toekomst weggelegd voor Damián. "Hij begrijpt het spelletje en heeft een goed overzicht. We kijken ernaar uit om dat de komende jaren verder te ontwikkelen. Hij past heel goed bij onze speelstijl, dus we zijn blij dat we een langetermijnovereenkomst met hem hebben gesloten."

Van der Vaart senior heeft via Twitter gereageerd op het nieuws. 'Ik ben ongelooflijk trots, wat een mooi verjaardagscadeau', schrijft hij. De voormalig international verhuisde in 2016 vanwege zijn vriendin Estavana Polman, die in Esbjerg, naar Denemarken. Daar speelde hij eerst bij FC Midtjylland om vervolgens bij Esbjerg zijn loopbaan af te sluiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen