Neres opgepakt na bijwonen illegaal feest in Brazilië

28 mei 2021, 09:53   Bijgewerkt: 28 mei 2021, 11:41

David Neres heeft zich tijdens zijn vakantie in de nesten gewerkt. De 24-jarige aanvaller van Ajax is in de nacht van donderdag op vrijdag gearresteerd door de Braziliaanse politie. Neres werd opgepakt omdat hij aanwezig was bij een illegaal feest in São Paulo.

Het feest, dat in strijd is met de geldende coronamaatregelen in São Paulo, werd om twee uur 's nachts beëindigd. Er geldt namelijk een verbod voor evenementen na 21.00 uur. In totaal waren 124 mensen aanwezig op het feest, van wie de meesten geen mondkapje droegen.

Neres is niet de enige voetballer die gearresteerd is door de politie. Ook Robert Arboleda, een 29-jarige Ecuadoriaanse verdediger van São Paulo, werd opgepakt. Op social media gaat een zogenaamde mugshot van beide voetballers rond, vermoedelijk gemaakt op het politiestation.

Ajax laat aan De Telegraaf weten de mogelijke arrestatie van Neres te hebben vernomen, maar nog niets officieel te hebben gehoord. Eerder dit jaar werd ook de Braziliaanse aanvaller Gabigol om soortgelijke redenen opgepakt. Hij kreeg een boete die gelijkstaat aan honderd minimumlonen in Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen