AZ kijkt op van openhartige aanvoerder Koopmeiners

27 mei 2021, 21:30

Teun Koopmeiners wordt al een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden door AS Roma. De middenvelder van AZ en Oranje liet eerder deze maand al weten dat de onderhandelingen met de Italiaanse grootmacht er goed uit zagen. Dat nieuws kwam als een verrassing binnen bij AZ, dat op zijn beurt aangeeft dat van een transfer op dit moment zeker geen sprake is.

In gesprek met het Noordhollands Dagblad geeft technisch directeur Max Huiberts namelijk aan dat er nog geen contact is geweest met Roma. "Ik weet dat er interesse is van een club. Dat heeft het management van Teun, waar wij overigens een goede relatie mee hebben, me gemeld. Maar dat is al drie maanden geleden. Daarna heb ik niks meer gehoord", aldus Huiberts.

Koopmeiners gaf in een eerder interview met de NOS juist aan dat het er goed uit ziet wat betreft Roma. Hij heeft nog een contract tot medio 2022 en staat niet onwelwillend tegenover een nieuwe uitdaging. AZ zal ook meewerken aan een transfer, aangezien de Alkmaarders hopen een mooi bedrag over te houden. Koopmeiners mag dus hoe dan ook niet zomaar weg uit het AFAS Stadion.

Huiberts was verbaasd over de uitlatingen van de aanvoerder. "Zoals ik eerder al aangaf zijn er drie partijen nodig voor een overgang. Het is niet automatisch zo dat goede gesprekken van een speler met een club automatisch leiden tot een transfer." Naast Roma is ook het Spaanse Sevilla in de markt voor Koopmeiners, die zich deze zomer op het EK mag laten gelden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen