Lazio bevestigt: Inzaghi bedenkt zich en vertrekt

27 mei 2021, 20:40

Lazio heeft afscheid genomen van Simone Inzaghi. De trainer leek zijn aflopende contract bij de grootmacht uit Rome te gaan verlengen, maar kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een avontuur bij Internazionale. Die club zette Antonio Conte eerder deze week op straat. Het is nu wachten op de definitieve bevestiging vanuit Milaan.

Op de website heeft Lazio inmiddels laten weten dat de club de beslissing van Inzaghi respecteert. "Wij respecteren het feit dat de trainer van gedachten is veranderd. Zijn naam is jarenlang verbonden geweest aan onze familie een hij heeft hier veel bereikt." Inzaghi stond vijf seizoenen als hoofdtrainer voor de groep in het Stadio Olimpico.

Lees ook: 'Inter vindt met Inzaghi snel opvolger voor Conte'

De naam van Inzaghi werd door transferexpert Fabrizio Romano al gelinkt aan Inter. Hij gaat volgens Romano een contract voor twee seizoenen tekenen. Ook Maurizio Sarri, Paulo Fonseca en Sérgio Conceiçao werden genoemd als mogelijke opvolgers van Conte. Volgens de transferkenner waren zij echter geen serieuze opties voor de kampioen van de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen