'Ronaldo brengt teamgenoten op de hoogte van vertrekwens'

27 mei 2021, 12:45

In Italië houdt men er rekening mee dat Cristiano Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor Juventus heeft gespeeld. Volgens Il Messaggero heeft 36-jarige Portugese aanvaller zijn teamgenoten inmiddels op de hoogte gebracht van zijn vertrekwens. Eerder deze week voedde Ronaldo de geruchten over een vroegtijdig vertrek zelf ook al met een opvallende Instagram-post.

Ronaldo beschikt bij Juventus over een verbintenis dat nog één jaar doorloopt, maar er zijn steeds meer tekenen dat de superster niet voornemens is zijn contract uit te dienen. Op Instagram leek Ronaldo eerder deze week te hinten op een nieuw avontuur. 'Met deze prestaties heb ik elk doel behaald dat ik mezelf gesteld heb op mijn eerste dag in Italië', schreef hij onder meer.

Naar het zich laat aanzien neemt Juventus op korte termijn afscheid van Andrea Pirlo en neemt Massimiliano Allegri het stokje over. De nieuwe hoofdtrainer van Juventus zou, vlak voor zijn vertrek in 2019, voorzitter Andrea Agnelli hebben geadviseerd om Ronaldo te verkopen omdat de aanwezigheid van de Portugese ster de ontwikkeling van het elftal en de club zou staan. De nakende komst van Allegri lijkt het perspectief van de Portugese ster derhalve geen goed te doen.

Stel: Ronaldo verlaat Juventus deze zomer, waar gaat hij dan aan de slag? Er zijn vier clubs die worden genoemd als potentiële bestemming. Drie daarvan zijn clubs waar Ronaldo eerder onder contract heeft gestaan: Sporting Lissabon, Manchester United en Real Madrid. Ook het puissant rijke Paris Saint-Germain zou Ronaldo wel willen en kunnen inlijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen