Rashford geschokt en woest: 'Hij geeft les aan kinderen!'

27 mei 2021, 10:20

Marcus Rashford beleefde woensdag in meerdere opzichten een teleurstellende avond. De 23-jarige Engelse aanvaller verloor met Manchester United de finale van de Europa League tegen Villarreal en was verbijsterd toen hij na de wedstrijd zijn telefoon opende.

Op Twitter maakt Rashford bekend dat hij na de wedstrijd in Gdánsk minstens zeventig racistische berichten heeft ontvangen. 'Aan degenen die proberen om me nog slechter te laten voelen dan ik op dit moment al doe: succes daarmee', schrijft Rashford.

De aanvaller is vooral geschokt door één privé-bericht dat hij heeft ontvangen. 'Ik ben met name verontwaardigd dat de persoon die mij een berg apenemoji's heeft gestuurd een wiskundeleraar is met een openbaar profiel. Hij geeft les aan kinderen! En hij weet dat hij zich vrijelijk racistisch kan uiten zonder dat het gevolgen heeft…'

Voor hij op Twitter zijn woede uitte over de ontvangen racistische berichten, toonde Rashford zich tegenover de Engelse pers behoorlijk teleurgesteld over de verloren Europa League-finale. "Een tweede plaats is niets waard. Manchester City heeft de titel gewonnen en Villarreal de Europa League. Ik wil niet horen dat we er zo dicht bij waren. Er is één winnaar en één verliezer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen