PSV treurt mee met United: doemscenario dreigt

27 mei 2021, 00:06

Villarreal heeft zich ten koste van Manchester United verzekerd van de eindzege in de Europa League. Na negentien benutte strafschoppen op rij beslisten de Spanjaarden de penaltyreeks in hun voordeel. Ook in Eindhoven werd de zinderende clash met bovengemiddelde interesse gevolgd.

PSV is daardoor  'gewoon' veroodeeld tot de tweede ronde van de Champions League. PSV was gepromoveerd naar de derde voorronde als United had gewonnen, omdat de Engelsen zich ook al hebben verzekerd van een CL-ticket via de competitie. Daardoor zou alles een plekje opschuiven. Wegens de goede klassering van PSV op de coëfficiëntenranglijst zou PSV in aanmerking zijn gekomen voor die fraaie plek.

In dat geval was PSV namelijk hoe dan ook verzekerd geweest van een plek in de groepsfase van de Europa League. Nu dreigt voor PSV een doemscenario. De Eindhovenaren kunnen zelfs nog naast plaatsing voor de nieuwe Conference League grijpen.

PSV moet zich daardoor voorbereiden op een tweeluik in de tweede voorronde, dat al op 20 en 21 juni wordt afgewerkt. De week daarna wacht de return. De returns zijn de week daarna. PSV kan tijdens de loting worden gekoppeld aan Celtic, Sparta Praag, Rapid Wien, Galatasaray en FC Midtjylland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen