'PSG verkoopt Real Madrid keiharde nee: Mbappé mag niet weg'

26 mei 2021, 18:47

Paris Saint-Germain is niet van plan komende zomer afscheid te nemen van Kylian Mbappé. De 22-jarige aanvaller staat al maanden op de radar van Real Madrid, maar mag van de Franse grootmacht onder geen beding vertrekken. Toch is er daardoor een lastig dilemma aanstaande.

Volgens Marca weigert Paris Saint-Germain te onderhandelen over een verkoop van de Franse superster. PSG hoopt zijn contract nog altijd te verlengen, want zijn huidige verbintenis loopt af in de zomer van 2022. Om een transfervrij vertrek te voorkomen, zijn verlengen of verkopen de enige opties om een transfervrij vertrek te voorkomen. Mbappé kwam vier jaar geleden voor 180 miljoen euro naar Parijs.

Mbappé en zijn zaakwaarnemers hebben zware twijfels of zij het contract bij PSG moeten verlengen. Eerder deed Neymar dat wél. De Braziliaan zette vorige maand zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2025. Daarmee leek PSG af te rekenen met de sluimerende interesse van onder meer FC Barcelona en Manchester City.

Real Madrid heeft nog altijd goede hoop op de komst van Mbappé. De pijlsnelle aanvaller, die komende zomer met Frankrijk jaagt ok EK-goud, moet de grootste aanwinst voor De Koninklijke in jaren worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen