Van Bommel op weg naar Wolfsburg, gaat Ihattaren mee?

Van Bommel op weg naar Wolfsburg, gaat Ihattaren mee?

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 mei 2021 – Eintracht Frankfurt heeft een nieuwe trainer. De Duitse club maakt via de officiële kanalen bekend dat Oliver Glasner overkomt van VfL Wolfsburg. De 46-jarige Oostenrijkse oefenmeester tekent bij zijn nieuwe club een contract voor drie seizoenen en is daarmee de opvolger van Adi Hütter, die bij Borussia Mönchengladbach aan de slag gaat. Voor Mark van Bommel ligt daarmee de weg naar Wolfsburg open.

Glasner werd al langere tijd in verband gebracht met een vertrek bij Wolfsburg. De succescoach leek aanvankelijk op weg naar RB Leipzig om daar de naar Bayern München vertrokken Julian Nagelsmann op te volgen, maar vervolgt zijn loopbaan bij Eintracht Frankfurt. In Wolfsburg hield men er al rekening mee dat Glasner zou vertrekken. Al maanden is de club in gesprek met Van Bommel.

Door het vertrek van Glasner lijkt het een kwestie van tijd alvorens Van Bommel wordt aangesteld in Duitsland. Wolfsburg wordt zijn eerste club sinds zijn ontslag bij PSV in december 2019. Naar verwachting zal Kevin Hofland deel uitmaken van de technische staf van Wolfsburg. De 41-jarige trainer zit sinds zijn ontslag bij Fortuna Sittard zonder werkgever.

Ihattaren
Het Eindhovens Dagblad houdt er rekening mee dat Mohammed Ihattaren door Van Bommel wordt 'meegenomen' naar Wolfsburg. De negentienjarige spelmaker zit bij PSV op een dood spoor, lijkt op weg naar de uitgang en heeft altijd met plezier onder Van Bommel gewerkt. Michal Sadílek wordt eveneens als optie genoemd voor de Nederlandse trainer.

gerelateerd