'St. Juste in beeld bij Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen'

26 mei 2021, 13:42

Jeremiah St. Juste heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FSV Mainz 05 gespeeld. De 24-jarige Nederlandse verdediger weet zich volgens onder meer Sport1 en Kicker in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht zou zijn interesse reeds kenbaar hebben gemaakt. Bayer Leverkusen hoopt de voormalig speler van Feyenoord eveneens in te lijven.

Mainz zal St. Juste niet zonder slag of stoot laten gaan. Naar verluidt verlengt de Duitse club een bedrag van 15 à 20 miljoen euro voor de verdediger, die nog tot de zomer van 2023 vastligt in de Opel Arena. Mainz nam St. Juste twee jaar geleden voor negen miljoen euro over van Feyenoord en denkt nu een behoorlijke winst op hem te kunnen maken.

St. Juste heeft zich de laatste twee jaar uitstekend ontwikkeld in Mainz. De verdediger is een onbetwiste basisspeler bij de club die het voorbije seizoen op de twaalfde plaats eindigde in de Bundesliga. In twee seizoenen kwam hij tot 57 wedstrijden in de Duitse competitie. Het afgelopen voetbaljaar miste hij slechts twee duels.

Zijn goede prestaties leverden hem een uitnodiging voor het Nederlands elftal en een plekje in de voorselectie voor het EK op. Woensdagmiddag vanaf 14.00 uur wordt duidelijk of St. Juste ook wordt opgenomen in de definitieve selectie voor de eindronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen