Luuk de Jong heeft 'geen haast' om terug te keren bij PSV

26 mei 2021, 10:41   Bijgewerkt: 26 mei 2021, 10:48

PSV kijkt inderdaad naar de mogelijkheid om Luuk de Jong terug naar Eindhoven te halen, maar zeker is die overgang nog allerminst. Wel gaat er ook in deze zomer veel veranderen in het Philips Stadion en anders dan vorig jaar, wil technisch manager John de Jong vroeg in de transferwindow goed beslagen ten ijs komen.

Vandaar dat de geruchten rondom De Jong nu al naar buiten komen, maar de deal met Sevilla wordt zeer ingewikkeld. Niet alleen moet het tweejarige contract worden afgekocht, ook is het prijskaartje fors. 'Bronnen rond De Jong gaven deze week aan het ED aan dat hij geen haast heeft om terug te komen en dat er alleen iets verandert als er bij Sevilla iets verandert', schrijft het Eindhovens Dagblad bovendien over de lastige deal. Hij zou de Spaanse club alleen willen verlaten als hij zou moeten vertrekken of er een nieuwe spits komt. 

Zeker is dat PSV in elk geval van achteren naar voren bouwt in het elftal van Roger Schmidt: na Drommel werd ook Ramalho gepresenteerd en bij de mogelijke komst van De Jong blijft het nie. 'Ramalho is de eerste in een rijtje gewenste aankopen van PSV, bij wie ook Phillipp Mwene, Davy Pröpper en Marco van Ginkel zitten', schrijft de ochtendkrant over de drukke weken voor De Jong. Timo Baumgartl wordt in elk geval slachtoffer van de kooplust van De Jong: zijn plek lijkt overbodig.

Lees ook: 'Vuurwerk bij PSV: De Jong-terugkeer moet de klapper worden'

Willems ook genoemd

Mocht PSV geen akkoord bereiken met 1. FSV Mainz 05-linksback Philipp Mwene, dan is ook Jetro Willems een optie voor de Eindhovenaren. De voormalig PSV'er is transfervrij na zijn vertrek bij Eintracht Frankfurt en staat ook op de lijstjes in het Philips Stadion. Wel krijgt de international van Oostenrijk de voorkeur van Schmidt, waarbij het feit dat hij afviel voor de EK-selectie een voordeel kan zijn: hij is eerder beschikbaar en vermoedelijk minder duur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen