Stam niet in staf bij Feyenoord, 'Slot-bekende' Hulshoff in beeld

26 mei 2021, 10:21   Bijgewerkt: 26 mei 2021, 10:31

Koen Stam (34) vervult voor het komende seizoen tóch geen rol binnen de technische staf van Arne Slot bij Feyenoord. De man die in de afgelopen tijd Zeljko Petrovic verving in De Kuip krijgt echter wel een belangrijke taak binnen de club: hij is namelijk aangesteld als Head of Methodology.

Dat wil zeggen dat hij de voetbalmethodiek in de jeugdopleiding van de Rotterdammers gaat innoveren. Dat is weliswaar een nieuwe functie binnen de club, maar volgens technisch directeur Frank Arnesen wel een cruciale positie binnen de club. "Feyenoord heeft iemand nodig om de eigen voetbalfilosofie verder te ontwikkelen en vorm te geven, en Koen is die persoon", aldus de Deen op de clubsite.

Stam wordt in de volksmond 'coach van de coaches' in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Daarmee vertrekt hij toch uit de technische staf, net als eerder clubarts Casper van Eijck. Onder Arne Slot wordt er komend seizoen met een nieuw blazoen begonnen en de voormalig AZ-coach neemt onder andere Marino Pusic mee naar De Kuip.

Lees ook: Feyenoord shopt weer bij AZ en wil verder met Stam

Hulshoff ook in beeld bij Feyenoord

Verder komt mogelijk ook Sipke Hulshoff naar Feyenoord. De man met wie Slot eerder nauw samenwerkte bij SC Cambuur is in beeld om trainer te worden van het O21-team, schrijft onder andere de Leeuwarder Courant. Momenteel is hij assistent-coach van Wim Jonk bij FC Volendam, bij die club maakt hij ook een goede indruk en kreeg hij contractverlenging. PEC Zwolle wilde hem ook binnenhalen, maar mogelijk vertrekt hij dus naar Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen