Brugge wil Lang houden, maar hij kijkt 'de kat uit de boom'

26 mei 2021, 07:47

Noa Lang (21) heeft een nieuwe en verbeterde contractaanbieding onder zijn neus geschoven gekregen van Club Brugge. De oud-Ajacied kende een geweldig eerste seizoen in de Jupiler Pro League, waardoor de kampioen van België hoopt om hem te verleiden tot het tekenen van een nieuwe verbintenis en zich zo in elk geval nóg een seizoen te verzekeren van diens diensten.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Het talent van het jaar in België heeft de aanbieding inmiddels op zak, maar het zal vermoedelijk nog wel even duren voor er (mogelijk) witte rook komt uit Brugge. Door zijn hamstringblessure mist hij het EK met Jong Oranje en geniet daarom de komende weken een vakantie, waardoor de onderhandelingen stil liggen. Volgens het Belgische medium is Lang 'ontgoocheld' door zijn kwetsuur en heeft hij de vakantie nodig.

Club Brugge is overigens niet de enige partij die zaken wil doen, er zou 'buitenlandse interesse' zijn in de buitenspeler. 'Maar tot concrete gesprekken is het niet gekomen. Ook nog niet met Leeds United, dat Lang nadrukkelijk in het oog houdt', schrijft het medium, dat weet dat Club Brugge bij Lang en consorten de voorkeur geniet, omdat het volgend jaar Champions League-voetbal speelt.

Lees ookLang wint trofee

Of dat ook betekent of Lang zijn contract daadwerkelijk gaat verlengen, is nog maar de vraag. De Nederlander zou ondanks het nieuwe contract de kat uit de boom willen kijken en de transfermarkt willen afwachten. De verwachting is dat die door het EK later op gang komt dan normaal, terwijl Club Brugge dus geen ultimatium heeft gesteld: wordt vervolgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen