'Feyenoord-renovatie zet door: Pavlidis en Argentijn zijn in beeld'

26 mei 2021, 07:23   Bijgewerkt: 26 mei 2021, 07:28

De volledige technische staf ging in de afgelopen maanden op de schop bij Feyenoord en de verwachting is dat op korte termijn Sipke Hulshoff daar nog aan toegevoegd gaat worden. Maar ook in de A-selectie van de Rotterdammers staat van alles te gebeuren: Guus Til komt vrijwel zeker naar De Kuip, maar mogelijk geldt dat ook voor Willem II-spits Vangelis Pavlidis en de centrale verdediger Alexander Barboza.

Dat schrijft Voetbal International althans. Pavlidis wordt gezien als potentiële nieuwe én betaalbare spits, waar Nicolai Jørgensen lijkt te vertrekken, Lucas Pratto terugkeert naar zijn thuisland en Robert Bozeník nog niet goed genoeg werd bevonden als eerste keuze in de punt van de aanval. Pavlidis zou met het minimale budget mogelijk te halen zijn, al werd de Griekse aanvaller eerder gelinkt aan een overgang naar AZ.

'Pas als Feyenoord verkóópt, is er eventueel wat mogelijk', schrijft het weekblad wel als voorwaarde. Naast dat er in het salarishuis wat ruimte vrijkomt door het vertrek van een aantal ervaren spelers zoals Eric Botteghin, wordt Marcos Senesi al langere tijd voorzichtig in verband gebracht met een transfer. Als de Argentijnse sloper vertrekt, kan het miljoenenbedrag in de A-selectie worden geïnvesteerd. Volgens VI is er 'veel interesse' in Senesi, voor wie ook al een opvolger genoemd wordt.

Lees ookJørgensen denkt dat hij zijn laatste duel voor Feyenoord speelt

Verdediger Barboza (26) van het Paraguayaanse Club Libertad, dat hem nog niet zo lang geleden overnam van Independiente, zou een van de opties zijn op Senesi te vervangen in Rotterdam-Zuid. De Argentijnse club heeft nog wel een deel van de transferrechten van de 1.93 meter lange achterhoedespeler in huis, waardoor Feyenoord met twee clubs moet gaan onderhandelen. Eerder diende hij voor onder andere River Plate en Defensa y Justicia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen