'Vuurwerk bij PSV: De Jong-terugkeer moet de klapper worden'

25 mei 2021, 22:31   Bijgewerkt: 25 mei 2021, 22:41

PSV is dicht bij het aantrekken van André Ramalho (29) van Red Bull Salzburg, maar hij is zeker niet de enige speler die in beeld is in Eindhoven. Volgens De Telegraaf is onder meer Luuk de Jong in beeld bij PSV. Een terugkeer van de spits moet de absolute transferklapper worden in Eindhoven.

PSV kreeg onlangs een kapitaalinjectie en dat zorgt ervoor dat er het nodige mogelijk is. De komst van Ramalho zal PSV zo'n 2,5 miljoen euro gaan kosten, maar dat slechts een voorproefje van wat komen gaat. De club zet volgens De Telegraaf vol in op de rentree van De Jong. De 29-jarige international is geen vaste waarde bij Sevilla en is daardoor in beeld bij PSV. Wat de club helpt, is dat Sevilla met Serdar Azmoun waarschijnlijk nog een concurrent van De Jong gaat halen.

De verwachting is echter wel dat PSV een lange adem zal nodig hebben om De Jong te halen, aangezien Sevilla hem waarschijnlijk nog niet meteen zal willen verkopen. Volgens het ED wacht de spits eerst rustig af hoe alles zich gaat ontvouwen komende zomer. PSV wil echter meer dan alleen Ramalho en De Jong aantrekken. Jetro Willems is transfervrij en heeft zich aangeboden in Eindhoven, maar het is nog niet duidelijk of PSV daar ook heil in ziet. Wat wel duidelijk is, is dat FSV Mainz-linksback Philipp Mwene (27) in beeld is als back-up van Phillip Max.

Daarnaast denkt PSV er aan om Marco van Ginkel en Davy Pröpper vast te leggen. Van Ginkel is transfervrij, terwijl Pröpper gekocht zal moeten worden van Brighton. Met die middenvelders denkt Roger Schmidt meer 'voetbal' aan zijn middenveld te kunnen toevoegen. De vraag is echter wel of Pröpper haalbaar is, aangezien Brighton eerder liet weten zo'n tien miljoen euro voor hem te willen vangen.

Van de Ven in beeld

Ook Micky van de Ven is in beeld bij PSV. De twintigjarige verdediger van FC Volendam staat te boek als één van de grootste talenten van de Eerste Divisie. Met hem naast Ramalho kan PSV een centrum bouwen dat voor stabiliteit, snelheid en voetballend vermogen moet zorgen. Eerder was ook Toby Alderweireld van Tottenham Hotspur in beeld bij PSV. Van hem is bekend dat hij dicht bij huis wil gaan wonen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen