Vitesse presenteert Zwitserse middenvelder als tweede aanwinst

25 mei 2021, 19:15

Daan Reiziger was vorige week de eerste zomeraanwinst van Vitesse en de Arnhemmers hebben dinsdag wederom toegeslagen op de transfermarkt. Technisch directeur Johannes Spors is er namelijk in geslaagd om Toni Domgjoni te verleiden om naar Arnhem te komen.

De 22-jarige Zwitser is voor drie seizoenen vastgelegd, met een optie op een extra jaar. De middenvelder komt transfervrij over van FC Zürich. Domgjoni is Zwitsers jeugdinternational die zowel de Zwitserse als de Kroatische nationaliteit heeft. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Zürich, waar hij uiteindelijk doorbrak in het eerste elftal. Hij heeft tevens 21 duels voor Jong Zwitserland in de benen.

Technisch directeur Johannes Spors is positief over de aanwinst: "Toni is een getalenteerde centrale middenvelder, die op meerdere posities inzetbaar is. Ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring, onder meer in de Europa League. Wij zijn er van overtuigd dat hij van meerwaarde is voor onze ploeg. We zijn dan ook zeer content dat hij voor Vitesse gekozen heeft."

Domgjoni staat voor zijn eerste avontuur in het buitenland. "Na 4 seizoenen en ruim 120 wedstrijden voor FC Zürich vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Na de gesprekken met Vitesse had ik al snel een goed gevoel. Ik kijk er naar uit om met de club Europa in te gaan en in de competitie goed te presteren", zegt de aanwinst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen