Doekhi: "Feyenoord is een grote club hè, dus je weet het niet"

25 mei 2021, 17:44

Trainer Thomas Letsch van Vitesse zei onlangs dat een transfer naar Feyenoord voor Danilho Doekhi niet per se een stap vooruit zou zijn, maar daar denkt hij zelf anders over. De oud-verdediger van Ajax lijkt niet onwelwillend tegenover een overstap te staan.

De verdediger van Jong Oranje kijkt terug op een goed seizoen bij Vitesse en wordt daardoor ook met een transfer in verband gebracht. Zijn trainer noemde hem onlangs al één van de beste verdedigers van Nederland. "We hebben een heel mooi jaar achter de rug", zegt het talent tegen RTV Rijnmond. "Met elkaar als team, maar ook individueel. Het was de laatste weken nog spannend, wij presteerden wat minder en Feyenoord ook. Maar gelukkig hebben wij de vierde plek veilig gesteld."

Doekhi zelf werd al in verband gebracht met Feyenoord. Niet gek, gezien het feit dat hij in Rotterdam opgroeide, al bij Excelsior speelde en zijn vader bovendien groot Feyenoord-fan is. "Feyenoord is een mooie club maar zolang ze zich niet melden hoef ik er ook niet over na te denken." Volgens zijn trainer Letsch zou Feyenoord geen stap voorwaarts zijn. "Ik heb het gelezen en er zit natuurlijk een kern van waarheid in, als je naar de stand kijkt. Maar Feyenoord is een grote club hè, dus je weet het niet."

Als de jonge verdediger vertrekt, is hij mogelijk niet de enige. Hij weet dat de speler van Vitesse in de picture staan vanwege de goede prestaties. Toch denkt hij niet dat de club leeg gekocht gaat worden. "Ik verwacht geen leegloop bij Vitesse, nee. Al hebben we het goed gedaan en zal er vast interesse zijn en komen in spelers. Voor mij? Ik heb nog een contract voor volgend jaar. We gaan kijken hoe het loopt en vooralsnog speelt er niets."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen