Gattuso vindt na ontslag snel weer onderdak in Serie A

25 mei 2021, 17:19   Bijgewerkt: 25 mei 2021, 17:24

Lang heeft Gennaro Gattuso niet nodig gehad om een nieuwe club te vinden in de Serie A. De Italiaanse trainer werd zondag ontslagen door Napoli, nadat op de slotdag van de competitie plaatsing voor Champions League in rook op ging. Fiorentina heeft hem de kans op eerherstel geboden.

La Viola heeft dinsdag bekendgemaakt dat de 43-jarige trainer de nieuwe trainer van de club is. De voormalig middenvelder moet Fiorentina, de club van Sofyan Amrabat, nieuw leven inblazen. Fiorentina eindigde teleurstellend als dertiende in de competitie, terwijl het als doel had om de subtop aan te vallen. Dat is dus absoluut niet gelukt, waardoor de club met Gattuso nu een nieuwe start wil maken.

Gattuso is in Florence de opvolger van Giuseppe Iachini, die eerder in het seizoen Cesare Prandelli had opgevolgd. Voor de voormalig middenvelder van Italië is het een nieuwe kans in de Serie A. De trainer was uitstekend bezig bij Napoli, maar greep op de laatste dag van de competitie prompt naast een Champions League-ticket. Dat werd hem niet in dank afgenomen door de clubleiding van Napoli, dat hem direct de laan uitstuurde.

Napoli stond lange tijd wel op een Champions League-plaats, maar zag Juventus op de laatste dag toch nog passeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen