PSV-target Ramalho gesignaleerd in Eindhoven

25 mei 2021, 14:43   Bijgewerkt: 25 mei 2021, 15:00

André Ramalho wordt mogelijk spoedig gepresenteerd als nieuwe aanwinst van PSV. De verdediger van Red Bull Salzburg werd dinsdagmiddag gesignaleerd in Eindhoven, meldde clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De Braziliaanse verdediger werd al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar PSV. 

Ramalho werd gezien in het bijzijn van clubambassadeur Mart van den Heuvel, zo meldde ook De Telegraaf. De kans dat het tot een transfer komt is groot. Het huidige contract van de Braziliaan loopt in 2022 af en volgens Oostenrijkse media mag hij om die reden weg bij Salzburg. Volgens Elfrink is een principe-akkoord al bereikt. PSV betaalt naar verluidt 2,5 miljoen euro voor de verdediger.

De 29-jarige centrumverdediger is een oude bekende van trainer Roger Schmidt, die in het seizoen 2013/2014 met hem samenwerkte bij Salzburg. Later haalde de Duitse trainer hem ook naar Bayer Leverkusen, waar zijn verblijf overigens geen groot succes werd. Na een verhuurperiode aan FSV Mainz keerde hij in 2018 weer terug bij Salzburg, waarmee hij deze maand voor de achtste keer op rij kampioen werd. 

Ramalho wordt de tweede aanwinst van PSV, nadat gedurende het afgelopen seizoen al duidelijk werd dat Joël Drommel zal overkomen van FC Twente. Daar staat tegenover dat Lars Unnerstall de omgekeerd weg bewandelt en de huurverbintenissen van Marco van Ginkel en Adrian Fein aflopen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen