Bijlow niet tevreden: "Ik denk niet dat dit de doelstelling was"

24 mei 2021, 21:04   Bijgewerkt: 24 mei 2021, 21:10

Justin Bijlow is van mening dat Feyenoord dit seizoen niet het onderste uit de kan heeft gehaald. De Rotterdammers veroverden zondag een ticket voor de voorronde van de Conference League door FC Utrecht met 2-0 te verslaan, wat voor de 23-jarige doelman slechts een schrale troost is.

"Ik denk niet dat dit de doelstelling was, om voorronde Conference League te halen", vertelt Bijlow tegenover RTV Rijnmond. "We hadden gewoon minimaal Europa League moeten halen. Dat is helaas niet gebeurd, maar gelukkig hebben we op de laatste dag nog dit ticket gewonnen. Hopelijk gaan we ons nu via de voorrondes kwalificeren voor de groepsfase."

Voor Bijlow zit het seizoen er nog niet op. Met Jong Oranje neemt hij nog deel aan de knock-outfase van het EK. De Nederlandse beloften nemen het volgende week maandag op tegen hun Franse leeftijdsgenoten. In de groepsfase hield Bijlow de bank warm. Bondscoach Erwin van de Looi koos toen voor Kjell Scherpen onder de lat.

Bijlow werd (mede) vanwege een gebrek aan wedstrijdritme gepasseerd. Inmiddels heeft de Feyenoord-doelman meerdere wedstrijden achter elkaar gekeept. Of dat ook betekent dat hij weer de eerste doelman van Jong Oranje is, weet hij niet. "Dat gaan we de komende dagen zien, wie er gaat spelen tegen Frankrijk. Ik ga door waar ik mee bezig ben. Ik heb geen afspraak met de bondscoach gemaakt deze keer, hij zei alleen dat ik moest zorgen dat ik zou spelen bij Feyenoord. En dat heb ik gedaan. Dus ik heb er vertrouwen in."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen