'NEC wil na promotie VVV beroven van aanvoerder'

24 mei 2021, 20:52   Bijgewerkt: 24 mei 2021, 21:16

NEC heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen op het oog. De Nijmegenaren hopen zich volgens Omroep Gelderland en De Limburger te versterken met Danny Post. De 32-jarige middenvelder is niet voornemens om met VVV-Venlo mee naar de Eerste Divisie te gaan.

VVV eindigde het Eredivisie-seizoen op zeventiende plaats en speelt derhalve volgend seizoen op een niveau lager. NEC bewandelde de omgekeerde weg door de play-offs om promotie/degradatie te winnen. In de nacompetitie werden achtereenvolgens Almere City FC (0-4), Roda JC (3-0) en NAC Breda (1-2) verslagen.

Door de onverwachte promotie en de miljoeneninjectie van geldschieter Marcel Boekhoorn staat er deze zomer een hoop te gebeuren in NEC. De Nijmegenaren moeten een Eredivisie-waardig elftal formeren en Post is een van de spelers die in beeld is gekomen. De routinier beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt, waardoor NEC in principe met een transfersom over de brug moet komen.

Er zijn ook sterkhouders die NEC zullen verlaten. Zo ligt Bart van Rooij goed in de markt. Hij weet zich in de belangstelling van onder meer Feyenoord. Ook Souffian El Karouani en Elayis Tavsan staan er goed op, terwijl promotieheld Jonathan Okita de Nijmegenaren eveneens een mooi bedrag op kan leveren.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen