Ajax en PSV hofleveranciers Team Of The Season in FIFA 21

24 mei 2021, 20:10

EA Sports heeft maandagavond het Team of the Season van de Eredivisie bekendgemaakt. Ajax en PSV zijn met drie afgevaardigden de hofleveranciers, terwijl ook twee spelers van Vitesse zijn geselecteerd. AZ, Feyenoord en VVV-Venlo leveren ieder één speler.

Onder de lat kiest de ontwikkelaar van de voetbalgame voor Vitesse-doelman Remko Pasveer, die deze zomer transfervrij overstap naar Ajax maakt. In de verdediging zijn twee spelers van PSV terug te vinden: vleugelverdedigers Denzel Dumfries en Philipp Max. De verdediging wordt gecompleteerd door Riechedly Bazoer en Daley Blind.

Net zoals vorig seizoen heeft Teun Koopmeiners een plekje op het middenveld veroverd. Hij is zelfs de speler met de hoogste rating (91). Davy Klaassen, teruggekeerd op de Nederlandse velden, is de andere pure middenvelder van het gezelschap.

Dusan Tadic en Steven Berghuis ontbraken vorig seizoen in het elftal, maar ditmaal is er wel een plekje ingeruimd voor de aanvoerders van Ajax en Feyenoord. Donyell Malen heeft zich ook in het elftal gespeeld, terwijl Eredivisie-topscorer Giorgios Giakoumakis de enige speler van een club uit het rechterrijtje is die het team heeft gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen