'Ten Hag een van de twee overgebleven kandidaten bij Spurs'

24 mei 2021, 19:37

Hij verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot de zomer van 2023, maar in Engeland houdt men er desondanks rekening mee dat Erik ten Hag binnenkort de overstap naar Tottenham Hotspur maakt. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic is de 51-jarige Nederlandse oefenmeester nog altijd in beeld bij de Londense club. Hij zou zelfs één van de twee favorieten zijn om de erfenis van José Mourinho over te nemen.

Het is zeker niet de eerste keer dat Ten Hag in verband wordt gebracht met een overgang naar Tottenham Hotspur. Al wekenlang gonst het van de geruchten rondom de Ajax-coach. Naast Spurs zijn ook Bayern München, RB Leipzig, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en Eintracht Frankfurt genoemd als potentiële nieuwe werkgever van Ten Hag. Met het verlengen van zijn contract bij Ajax leek hij eind april echter een einde te maken aan de speculaties.

Maar The Athletic beschouwt Ten Hag nog altijd als een optie voor Tottenham Hotspur. De Ajax-trainer zou samen met Ralf Rangnick (clubloos) zelfs de belangrijkste kandidaat zijn om in Londen aan de slag te gaan. Roberto Martínez, bondscoach van België, en Graham Potter, trainer van Brighton & Hove Albion, zouden inmiddels zijn afgevallen.

Ten Hag gaf zelf onlangs in een interview met de NOS aan het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax. "Ik heb het gevoel en de spelers hebben dat ook uitgesproken dat de weg niet doodlopend is, dat ze nog steeds plezier hebben en nog steeds uitdagingen zien. Dat de samenwerking zo is dat ze op dezelfde voet verder willen om samen hogere doelen te bereiken. Dan is de houdbaarheidsdatum nog niet voorbij", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen