Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Emmen geflopte Tibbling keert alweer terug naar Denemarken

In Emmen geflopte Tibbling keert alweer terug naar Denemarken

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 mei 2021 – FC Emmen neemt al na één seizoen afscheid van Simon Tibbling. De Zweedse middenvelder tekende afgelopen zomer een tweejarig contract in Drenthe, maar gaat zijn heil nu alweer elders zoeken.

De terugkeer van Tibbling in de Eredivisie mag een mislukking worden genoemd. Emmen verraste afgelopen zomer met de komst van de voormalig speler van FC Groningen. De Drenten betaalden Brøndby IF, naar verluidt, enkele tonnen en legden de middenvelder vast voor twee seizoenen plus een optie voor een extra jaar.

Tibbling begon het seizoen als basisspeler, maar verdween halverwege het seizoen uit het elftal van trainer Dick Lukkien. Sinds februari kwam hij, als invaller, nog slechts één keer in actie. In de verloren wedstrijd tegen NAC Breda in de play-offs was er geen speeltijd weggelegd voor de middenvelder.

Tibbling speelt volgend seizoen weer in Denemarken. Randers FC, de nummer zes van de Superliga, heeft de Zweed voor vier seizoenen vastgelegd. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd