Willems vertrekt bij Eintracht Frankfurt: wie pikt hem op?

24 mei 2021, 16:40

Het verblijf van Jetro Willems bij Eintracht Frankfurt is voorbij. De Duitse club meldt via de officiële kanalen dat er na vier seizoenen afscheid wordt genomen van de Nederlandse linkervleugelverdediger. Het is nog niet bekend waar Willems volgend seizoen aan de slag gaat.

Willems maakte in de zomer van 2017 voor zeven miljoen euro de overstap van PSV naar Eintracht Frankfurt. In Duitse dienst kwam hij tot 65 officiële optredens alvorens hij in het seizoen 2019/20 op huurbasis werd gestald bij Newcastle United. Aan het Engelse avontuur kwam een abrupt einde toen hij op 18 januari 2020 tijdens een wedstrijd tegen Chelsea zijn kruisband scheurde.

Sindsdien speelde hij geen enkele wedstrijd meer. Willems keerde in de zomer terug naar Eintracht Frankfurt, waar hij met succes een lang revalidatietraject volgde. In januari maakte de 22-voudig Oranje-international zijn rentree in de wedstrijdselectie, maar trainer Adi Hütter bracht Willems het afgelopen half jaar geen enkele keer binnen de lijnen.

Volgens de lokale Engelse krant The Shields Gazette staat de nu transfervrije Willems in de belangstelling van Newcastle United, de club waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde. De Premier League-club heeft de linksback op het oog als opvolger van Matt Ritchie, die op weg lijkt naar AFC Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen