Afscheid in mineur voor Memphis: "Dit doet pijn"

24 mei 2021, 08:59

Memphis Depay neemt in mineur afscheid van Olympique Lyon en de Ligue 1. De aanvaller leek zijn ploeg met twee assists aan de overwinning te helpen op OGC Nice, maar Lyon kon een 2-3 nederlaag uiteindelijk niet voorkomen. Lyon eindigde daardoor op plek vier in de Franse competitie, waardoor het naast Champions League-voetbal greep.

In gesprek met Canal+ deelde Memphis zijn teleurstelling. "Ik heb er geen woorden voor. Het doet me pijn om op deze manier te eindigen. Ik heb hier vier jaar gespeeld, maar nooit een prijs gewonnen. Ik vertrek van de plek waar ik groot ben geworden. Sinds ik hier tekende, heb ik een onvergetelijke tijd gehad. Ik had deze club veel liever anders willen verlaten." 

Volgens Memphis zit de club 'in zijn hart'. De aanvaller zal eveneens een speciaal plekje bij de fans van de club hebben. Dit seizoen verkeerde de aanvaller opnieuw in blakende vorm. Met twintig treffers hield hij zijn ploeg lange tijd in de race voor de Franse landstitel. Bovendien bereidde hij twaalf goals voor: daarmee kroonde hij zich voor het eerst in zijn loopbaan tot assistkoning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen