Wijnaldum verwart Liverpool-fans met mysterieuze brief

23 mei 2021, 22:14

Georginio Wijnaldum heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Liverpool gespeeld. Daar leek het althans sterk op toen hij onder luid applaus naar de kant werd gehaald en na de wedstrijd een erehaag kreeg van zijn medespelers. Na afloop deelde de middenvelder een brief via social media waarin hij afscheid leek te nemen van de supporters, al riep deze brief vooral vragen op.

Zo leek Wijnaldum te suggereren dat er intern dingen zijn voorgevallen, die tot gevolg hadden dat hij zijn aflopende contract niet verlengde. De Nederlander begon zijn brief met de mededeling dat hij na de wedstrijd tegen Crystal Palace - waarschijnlijk zijn laatste voor Liverpool - zeer emotioneel was. Hij sprak zijn dank uit naar de club en de supporters, maar stelde in eerste instantie dat een langer verblijf geen optie was.

Lees ook: Bale helpt Liverpool en Chelsea aan Champions League; Leicester de grote verliezer

'Ik was graag nog jarenlang speler van Liverpool geweest, maar helaas is het anders gelopen. Ik moet aan een nieuw avontuur beginnen', schreef Wijnaldum. Hij vulde aan dat hij nog nergens getekend heeft en dat de situatie zoals deze er nu uitziet, is dat hij op 1 juli uit zijn contract loopt. Daarmee leek hij juist te suggereren dat een langer verblijf nog niet helemaal uitgesloten is. 'De komende weken zullen we zien wat ik ga doen. Ik ga nu wat uitrusten en ga vervolgens naar de nationale ploeg', doelde hij op het EK.

Zijn laatste zinnen waren het meest raadselachtig: 'Ik moet terugblikken op mijn verhaal en hoe alles is verlopen. De supporters verdienen om het verhaal erachter te weten.' Daarmee leek Wijnaldum dus te suggereren dat er achter de schermen dingen hebben plaatsgevonden. Veel wijzer worden we niet uit de brief: de toekomst van Wijnaldum is nog altijd ongewis. De verhalen dat hij naar FC Barcelona of Bayern München gaat, zijn het meest hardnekkig, maar ook een contractverlenging lijkt dus nog niet helemaal uitgesloten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen