Prachtige lofzang Klopp aan Wijnaldum: "Legende"

23 mei 2021, 17:32

Georginio Wijnaldum speelt vanavond tegen Crystal Palace mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. De 30-jarige Nederlander loopt uit zijn contract en heeft nog altijd geen beslissing genomen over zijn toekomst. 'Voor het geval dat dit zijn afscheid is', kwam trainer Jürgen Klopp met een schitterende lofzang voor de Oranje-international.

'Een Liverpool legende, nu en voor altijd', begon Klopp op de website van de club. 'Wat deze persoon - deze prachtige, vreugdevolle en onzelfzuchtige persoon - voor onze club heeft betekend, is niet in woorden te beschrijven. Om eerlijk te zijn ook omdat mijn Engels niet goed genoeg is', grapte hij.

Klopp vervolgde: 'Hij is een architect van ons succes. We hebben dit Liverpool gebouwd op zijn benen, zijn longen, zijn brein en zijn grote hart. Als - en dat is nog steeds niet zeker - hij vertrekt, doet hij dat in de wetenschap dat zijn teamgenoten hem eeuwig dankbaar zijn om dit bijzondere mens in hun leven te hebben gehad. Ik hou van hem en hij zal altijd familie zijn.'

Zoals Klopp zelf aangeeft, is nog niet bekend waar de toekomst van Wijnaldum ligt. De middenvelder werd dit seizoen veelvuldig in verband gebracht met het FC Barcelona van Ronald Koeman, maar daar zou binnen de leiding momenteel verdeeldheid heersen over zijn eventuele komst. Daarbij is nog altijd niet bekend of Koeman daar zelf komend seizoen nog voor de groep zal staan. Ook Bayern München is een serieuze optie voor Wijnaldum. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen