Stoppen slaan door bij Janssen: "Daar kwam alles samen"

23 mei 2021, 15:36

Willem Janssen ging in de slotfase van de verloren finale om Europees voetbal helemaal uit zijn plaat tegen Feyenoord. De aanvoerder van FC Utrecht werd witheet na een charge van Uros Spajic op Gyrano Kerk, waarna hij verhaal ging halen en veroorzaker was van een opstootje. Na de wedstrijd deed de verdediger zijn verhaal.

Janssen ging met Utrecht met 2-0 onderuit. Het besef was er in de slotfase dat er sprake was van een gemiste kans. "Daar kwam alles samen", vertelde hij over het moment met Spajic tegen ESPN. "Het was de derde keer dat ik een finale in De Kuip tegen Feyenoord speelde. Dan wil je dat een keer bekronen. Als dat dan niet lukt, gaat dat knopje even om. We willen graag dat stapje maken, maar dat lukt steeds maar niet."

De verdediger zag dat Utrecht vooral in de eerste helft niet goed voor de dag kwam. "We waren onszelf niet. Feyenoord loerde vooral op onze fouten en wij kregen pas later de grip. De echte kansen kwamen pas na rust, en we hebben best veel mogelijkheden op kansen gehad. Maar wij maken hem niet, en zij doen dat wel."

Wel was het zo dat de arbitrale beslissingen niet in het voordeel van Utrecht vielen. De ploeg kreeg geen penalty en zag dat Leroy Fer geen rode, maar geen gele kaart kreeg. "Ik hoorde ook dat de bal nog wel op elf meter had gekund en dat Leroy Fer rood had kunnen krijgen na een tackle op Sander van de Streek, maar we hebben het zelf niet goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen