'Utrecht legt ervaren Kalezic vast voor Jong-ploeg'

23 mei 2021, 14:27

FC Utrecht heeft een nieuwe trainer gevonden voor Jong FC Utrecht. De Domstedelingen gaan Darije Kalezic vastleggen als nieuwe coach voor het team dat in de Eerste Divisie uitkomt. Volgens De Telegraaf zijn de partijen akkoord over een dienstverband.

René Hake begon het seizoen als trainer van Jong Utrecht, maar werd doorgeschoven toen John van den Brom naar RC Genk vertrok. Zodoende nam Ab Plugboer de honneurs waar bij Jong Utrecht. Het was al duidelijk dat hij na dit seizoen niet de hoofdcoach van Jong Utrecht zou blijven, waardoor de club op zoek was naar een nieuwe coach. De club is dus bij Kalezic uitgekomen.

De ervaren trainer was dit seizoen coach van MVV Maastricht, waar hij nog een doorlopend contract had. De verbintenis is in goed overleg verscheurd, zo werd zaterdag bekend. "Onze samenwerking is heel intensief geweest en dat heeft heel veel energie van mij vereist", zei Kalezic op de clubkanalen. "Gelukkig kijk ik met een goed gevoel terug, want wij hebben alle beoogde doelstellingen gehaald. Daarmee hebben wij een goede basis gelegd voor verdere succesvolle ontwikkelingen van MVV Maastricht."

MVV hengelde dit weekend ook al een opvolger binnen: Klaas Wels, die vertrok bij TOP Oss, is daar de nieuwe trainer. Zodoende kan Utrecht Kalezic transfervrij binnenhalen. Volgens bovengenoemd medium zal zijn komst in de Domstad snel bekend worden gemaakt. Overigens viel de naam van Kalezic ook bij De Graafschap, waar hij mogelijk Mike Snoei had kunnen opvolgen. Een terugkeer bij de club uit Doetinchem gaat er dus in ieder geval niet komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen