Jørgensen denkt dat hij zijn laatste duel voor Feyenoord speelt

23 mei 2021, 09:05

Nicolai Jørgensen heeft nog een doorlopend contract bij Feyenoord, maar rekent erop dat hij komend seizoen niet meer onder contract staat in Rotterdam. De Deense spits verwacht dat de finale van de play-offs tegen FC Utrecht zijn laatste kunstje zal zijn voor de Nederlandse club.

De dertigjarige aanvaller verwacht dat Feyenoord hem deze zomer zal verkopen, op die manier nog wat geld voor hem te kunnen vangen. "We moeten vandaag deze wedstrijd winnen om ons te plaatsen voor Europa", zegt Jørgensen tegen het Deense BT. "Maar ik denk dat ik weg moet zodat ze wat geld kunnen krijgen om jonge spelers te halen. Het zal fijn zijn om goed te eindigen bij een club die veel voor me heeft betekend", zegt de spits, die sinds 2016 bij Feyenoord speelt.

Dat zijn periode in Rotterdam nu eindigt, doet hem veel. "Ik wil graag op een goede manier eindigen, dat is het beste. Ik ben betrokken geweest bij het winnen van alle prijzen en heb ook een geweldige band met de fans. Ik hou van de stad en mijn gevoel is hier bijna net zo goed als bij mijn thuis in Kopenhagen."

Voor Jørgensen is het dan ook cruciaal dat Feyenoord vandaag van Utrecht wint. "Ik wil weggaan op een goede manier, zodat mensen ook het positieve bewaren als ze aan mij denken. Dan kan Feyenoord wat nieuwe speles binnenhalen en nieuwe energie creëren." In de halve finale tegen Sparta Rotterdam had Jørgensen een basisplaats. De vraag is of dat ook vandaag zo zal zijn, aangezien Bryan Linssen weer fit en inzetbaar is.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen