Twijfels over toekomst Zidane na slechtste seizoen in elf jaar

22 mei 2021, 23:27

Zinédine Zidane weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De Fransman leidde zijn ploeg de laatste jaren steevast naar een prijs, maar sluit dit seizoen af zonder trofee. Real Madrid mocht daardoor voor het eerst sinds het seizoen 2009/2010 niet feestvieren. Volgens de geruchten in Spanje is het reden voor Real Madrid om komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe coach.

"We hebben dit seizoen niets gewonnen. Wat dat betekent? Dat weet ik niet, dat zal binnenkort duidelijk worden. We gaan er de komende dagen over praten. Atlético Madrid is gewoon de terechte landskampioen", was hij eerlijk in gesprek met de Spaanse pers. Volgens de laatste ontwikkelingen staat Massimiliano Allegri bovenaan de verlanglijst als opvolger.

De 48-jarige hoofdcoach werkte eerst van 2016 tot en met 2018 in Santiago Bernabéu en keerde in 2019 terug aan het roer van de topclub. Daar vierde hij talloze successen. De voormalig topmiddenvelder werd onder meer twee keer landskampioen, werd tweemaal wereldkampioen en schreef drie Champions League-eindzeges op zijn naam.

Real Madrid sloot het seizoen af met een 2-1 zege op subtopper Villarreal, waardoor het in totaal 84 punten verzamelde. Koploper en landskampioen Atlético Madrid heeft twee punten meer. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen