Koeman sluit debuutjaar Barça af met benauwde zege

22 mei 2021, 19:58

FC Barcelona heeft aan de laatste competitiewedstrijd in La Liga drie punten overgehouden. De Catalanen waren op bezoek bij het al gedegradeerde Eibar met 0-1 te sterk. Het was Antoine Griezmann die zijn ploeg tien minuten voor tijd naar de overwinning schoot. Sergino Dest en Frenkie de Jong kregen op de slotdag een basisplaats.

Daarmee zet Ronald Koeman een punt achter zijn eerste seizoen aan het roer van FC Barcelona. Of het tot een tweede jaargang komt, is nog de vraag. De Nederlandse oefenmeester moet de laatste weken vrezen voor zijn baan. Xavi is volgens de laatste geruchten topkandidaat om Koeman komende zomer op te volgen.

Koeman kreeg een mogelijk fraai afscheid, nadat zijn ploeg in de slotfase alsnog met drie punten naar huis ging. Het al gedegradeerde SD Eibar hield lang stand, maar moest na een fraaie treffer van Antoine Griezmann alsnog buigen. Barça sluit het seizoen daardoor af als de nummer drie van Spanje. De achterstand op koploper Atlético bedraagt zeven punten. Nummer twee Real Madrid heeft een voorsprong van vijf punten op de rivaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen