Manu denkt aan Feyenoord: "Maar wij zijn nu verder dan zij"

22 mei 2021, 18:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Elvis Manu zou dolgraag weer bij Feyenoord aan de slag gaan. De 27-jarige aanvaller kroonde zich dit seizoen met het Bulgaarse Ludogorets tot landskampioen, waardoor hij volgend seizoen mogelijk in de Champions League te bewonderen is. Een terugkeer naar Rotterdam misschien niet heel reëel, maar het uit het hoofd zetten doet hij niet.

"Waar ik ook ben, ik volg de club zoveel mogelijk op televisie", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Of ik terug zou willen naar De Kuip? Als Feyenoord zich meldt, zeg ik geen 'nee'. Maar voorlopig zit ik goed in Bulgarije. Ludogorets is een grote club die voor de tiende keer op een rij landskampioen is geworden. Deze zomer spelen we in de voorronde van de Champions League. We zijn dus op dit moment verder dan Feyenoord."

Een terugkeer naar de Nederlandse velden is voor hem daarom ook niet nodig. "Ik hoef nog niet per se terug naar Nederland. Wel was het fijn dat mijn vriendin en kinderen erbij waren toen wij begin deze maand thuis tegen Beroe Stara Zagora kampioen werden. En dat de fans weer welkom waren. Ik ben namelijk echt een publieksspeler."

De aanvaller doorliep de jeugd van Feyenoord, maar werd in zijn eerste seizoenen verhuurd aan Excelsior en SC Cambuur. Daarna acteerde hij voor achtereenvolgens Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town, Go Ahead Eagles, Genclerbirligi, Akhisar Belediyespor en het Chinese Beijing Renhe. Sinds 2020 staat de voormalig jeugdinternational onder contract bij Ludogorets.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen