Prachtig: NAC-fans blokkeren snelweg als steunbetuiging

22 mei 2021, 18:03

NAC Breda kan zich zondagmiddag verzekeren van een terugkeer in de Eredivisie. De Brabanders, die in de halve finale te sterk waren voor Eredivisionist FC Emmen, moeten daarvoor winnen van NEC. De fans van NAC staken de ploeg in aanloop naar de cruciale ontmoeting een hart onder de riem.

Op de A58, een snelweg tussen Breda en Tilburg, verzamelden fans van NAC zich massaal. Supporters zongen op het viaduct én de snelweg clubliederen en staken vuurwerk af. NAC Breda was op weg naar het hotel in Oudenaarde waar de ploeg zich gaat voorbereiden op het belangrijkste duel van het seizoen. NAC en NEC trappen zondag om 18.00 uur af in het Rat Verlegh Stadion.

NAC sloot het seizoen af als nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie. In de play-offs waren de Bredanaars eerst te sterk voor FC Volendam, waarna er donderdagavond na strafschoppen werd gewonnen van FC Emmen. NEC won van De Graafschap en schakelde in de halve finale van de play-offs Roda JC uit.

NAC speelde in 2019 voor het laatst in de Eredivisie. De Brabantse formatie eindigde destijds op de laatste plaats. NEC degradeerde twee jaar daarvoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen